HAP LI AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hap Li Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 9:21 Het eten bij Hap Li is altijd 4 of 5 sterren. Dit keer was het 5 sterren. Alles was vers, goed bereid, rijk van smaak.
30 sep 2022 om 21:36 Bezorger keek me nauwelijks aan en zei niks. Had zich al half omgedraaid bij het geven van de bestelling. Een van de meest onbeleefde bezorgers ooit. Nooit meegemaakt bij jullie. Eten was verder wel snel hier en heerlijk.
27 sep 2022 om 19:40 Het kon beter,.was niet geweldig
26 sep 2022 om 22:57 Volgens mij had ik de chinese nasi met cha siu aangeklikt. Maar ik kreeg witte rijst. Weet niet waar het fout is gegaan. Geef het wel 5 sterren want wat ik gekregen had was heerlijk en goed op temperatuur. Bezorging was ook top.
26 sep 2022 om 22:49 Zo als altijd weer overheerlijk
26 sep 2022 om 19:26 Super fast delivery and super tasty food. I love this place.
24 sep 2022 om 21:28 We hebben heerlijk gegeten isl voor herhaling vatbaar
17 sep 2022 om 22:39 Heel vers, warm en precies wat we hadden besteld.
15 sep 2022 om 21:59 Food was average and delivery was 15 minutes later than what the notification said. Overall disappointed
12 sep 2022 om 20:23 Ik zal er nooit meer iets bestellen Bestelling was niet compleet maar twee keer gebeld maar er wordt gewoon opgehangen
12 sep 2022 om 20:01 Zoals altijd, snel bezorgd, warm en vooral overheerlijk!
11 sep 2022 om 19:58 Helaas was alles niet lekker, bami, sate, de gebakken banaan en de Chinese kippensoep. Allemaal simpele dingen die super slecht zijn uitgevoerd. Ik bestel geregeld bij jullie, mede omdat de bezorging altijd top is, helaas ook de loempia s vergeten.